Ödev Staj Duyurusu

ÖDEV STAJ DUYURUSU

Ödev stajı yapacak öğrencilere duyurulur. Ödevi eline ulaşmayan varsa Araş. Gör. Dr. Ersel GÖZ'e mail  olarak acil olarak bildirmelidir.

Sayın öğrencilerimiz,

Staj Ödevleriniz sizlere mail olarak gönderilmiştir.  Stajla ilgili diğer detaylara bölüm web sayfamızdaki staj linkinden ulaşabilirsiniz (http://jeoloji.dpu.edu.tr/tr/index/sayfa/10070/staj-yonergesi).

Staj Ödeviniz mail olarak tarafınıza ulaşınca bu mailin ulaştığına dair lütfen Araş. Gör. Dr. Ersel GÖZ'e mail atınız.

Stajınızda Başarılar dileriz.

NOT: Ödev stajlarını tamamlayan öğrenciler,  Stajlar defterlerini,  en geç  2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Derslerin Başlangıç tarihinden itibaren ilk 2 hafta içinde Bölümümüz Staj Komisyon Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Deniz İbililioğlu'na elden teslim edilmesi gerekmektedir.

Ödev Stajı Yapacak Öğrencilerin Dikkat Edeceği Hususlar:

1) Öğrenciler staj defterlerine kendilerine gönderilen ödevleri, iş günü kısmındaki ödev konularına göre günü gününe elle tükenmez kalem veya mürekkepli kalem kullanılarak  dolduracaklardır. Staj defterindeki ve sicil fişindeki işyeri bilgileri kısmına alttaki bilgileri yazacaklardır.

STAJ YAPILACAK İŞYERİ

İşyeri İsmi

DPÜ Mühendislik Fakültesi

Çalışılacak Bölüm

Jeoloji Mühendisliği Bölümü

Faaliyet Alanı

Mühendislik Eğitimi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Evliya Çelebi Yerleşkesi,

Mühendislik Fakültesi, B Blok, Jeoloji Mühendisliği Bölümü

Merkez / KÜTAHYA

Telefon No

0 274 443 43 52

2) Öğrenci, öncelikle bölüm web sayfasında yer alan Jeoloji Mühendisliği Bölümü Staj Yönergesi’ni dikkatli bir şekilde okumaları gerekmektedir.

3) Ödev stajı yapan öğrenciler içinde normal staj içeriklerinin tamamı geçerlidir.

4) Ödev stajlarını tamamlayan öğrenciler, ödevlerini ve staj sicil fişinin asılları  Jeoloji Mühendisliği Bölümüne  Bölümümüz Staj Komisyon Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Deniz İbililioğlu'na elden teslim etmeleri gerekmektedir. Stajlar defterlerini,  en geç  2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Derslerin Başlangıç tarihinden itibaren ilk 2 hafta içinde Bölümümüz Staj Komisyon Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Deniz İbililioğlu'na elden teslim edilmesi gerekmektedir.

02 Temmuz 2020, Perşembe / 381 defa okundu.