Üniversite-Kamu-Sanayi İşbirliği Projeleri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim elemanları tarafından Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında yapılan projelere ilişkin bilgiler;

1. Doç. Dr. Cafer ÖZKUL (Araştırmacı), Dr. Öğr. Üyesi Muzaffer ÖZBURAN (Araştırmacı) - Eti Maden Şaphane (Kütahya) Alunit Sahası Rezerv Geliştirme Projesi (2019)​
  2. Arş. Gör. Dr. Enes ZENGİN (Araştırmacı) - Çan Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü Faaliyetleri Sonucu Oluşan Pasaların Asit Üretimi Potansiyelinin Belirlenmesine ve Çözüm Önerilerine Yönelik Ar-Ge Projesi
  3. Arş. Gör. Dr. Enes ZENGİN (Araştırmacı) - Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü Faaliyetleri Sonucu Oluşan Pasaların Asit Üretimi Potansiyelinin Belirlenmesine ve Çözüm Önerilerine Yönelik Ar-Ge Projesi
  4. Arş. Gör. Enes ZENGİN (Araştırmacı) - Garp Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü Faaliyetleri Sonucu Oluşan Pasa ve Şistlerin Asit Üretim Potansiyelinin Belirlenmesine Ve Çözüm Önerilerine Yönelik Ar-Ge Projesi