Cahit Zarifoğlu İlkokulu 4. Sınıf Öğrencilerinden Jeoloji Mühendisliği Bölümümüze Ziyaret

Cahit Zarifoğlu İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, Jeoloji Mühendisliği bölümümüze yaptıkları ziyaretle, dünyanın oluşumu, kayaçlar, mineraller ve fosiller hakkında öğrendiklerini pekiştirme fırsatı buldular. Öğrenciler, bölümümüzün zengin mineral, kayaç ve fosil arşivlerini inceleyerek derslerde öğrendikleri bilgileri somut materyallerle desteklediler. Ziyaret sırasında, bölümümüz başkan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Duygu Durak ve bölümümüz öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. İrem Aksoy öğrencilere rehberlik ederek merak ettikleri soruları yanıtladılar. Küçük yaştaki öğrencilerin jeoloji bilimine olan ilgisini artırma ve doğa bilimlerine dair farkındalık kazanmalarına katkı sağlama açısından oldukça verimli geçen bu ziyaret için kıymetli öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2024, Pazartesi