Yaz Okulu Staj Duyurusu

YAZ OKULU STAJ DUYURUSU

Üniversitemiz Senatosunun, Zorunlu Staj Dersleri ile ilgili 18.06.2020 tarih ve 24 sayılı toplantısında alınan 247 nolu karar 2020-2021 Yaz döneminde de geçerli olacaktır:

Ödev/Proje Stajı

• Tüm derslerini vermiş sadece zorunlu stajları kalan öğrenciler veya yaz okulunda kalan tüm derslerini alarak mezun olabilecek öğrenciler ödev proje stajı yapabilecektir.
  • Ödev/proje stajı yapacak öğrenciler aynı zamanda yaz okulu için ders kaydı yapabilecektir.
  • Mezun durumda olmayan veya yaz okulunda alacağı dersler ile mezun olamayacak öğrenciler kesinlikle ödev, proje stajı yapamayacaktır.
  • Ödev proje stajı başvuruları 16 Haziran 2021- 5 Temmuz 2021 tarihlerinde yapılacaktır.
  • Ödev stajında Tatil günleri (Cumartesi-Pazar), Resmi ve Dini Bayramlara dikkat edilerek (o tarihler haricinde)  staj tarih aralıkları belirlenmelidir.   Aksi halde bugünlerde yapılan stajınız geçersiz olacaktır.
  • Başvuru belgeleri imza ve onay için renkli taratılıp pdf formatında ersel.goz@dpu.edu.tr  adresine mail atılmalı ayrıca ıslak imzalı olarak KDPÜ Jeoloji Mühendisliği Bölümüne başvuru süreleri içinde gönderilmelidir.

Normal Staj

• 2020-2021 yaz döneminde staj yapmak isteyen öğrencilerimiz 16 Haziran 2021 tarihinden 2021-2022 güz dönemi ders başlangıcına kadar stajlarını yapabilirler.
  • İşletmelerde veya kurumlarda normal staj yapan öğrenciler stajlarına devam ederken uzaktan eğitim yoluyla yaz okulu ders kayıtlarını yapabilecektir.
  • Bölüm web sayfası-öğrenci-staj sekmesi muhakkak okunarak başvuru yapılmalıdır. Staj sekmesinde belirtilen stajla ilgili form ve belgeleri doldurduktan sonra; belgeler en geç staj başlangıç tarihinden 5 iş günü öncesinden teslim edilmelidir (Okunaksız belgeler onaylanmayacaktır.)

-Staj Zorunluluk Belgesi (Staj yapılacak kuruma bu belge teslim edilmelidir.)

-Staj Sicil Fişi (Staj yapılacak kuruma bu belge teslim edilmelidir.)

-SPAS Belgesi (E-devletten indirilebilir.)

-Staj Kabul belgesi

-Staj Sigorta Talep Formu -Zorunlu (Zorunlu staj günü kadar gün sayısı girilmesi gerekmektedir)

-Staj Ücretlerine İşsizlik Fonu Katkısı Öğrenci ve İşveren Bilgi Formu (Firmadan ücret alınacaksa bu form doldurulmalı, ücret alınmayacaksa bu forma gerek yoktur.)

Detaylı bilgi için bölümümüz staj sekmesi muhakkak okunmalıdır.

STAJ ÖDEV BAŞVURUSU KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERE DUYURU

Staj ödev konularınız belirlendikten sonra tarafınıza başvuru formunda belirtmiş olduğunuz e-posta adresine gönderilecektir.

Ödev sorularını staj defterine günü gününe yazmalısınız. Stajla ilgili diğer detaylara bölüm web sayfamızdaki staj linkinden ulaşabilirsiniz (http://jeoloji.dpu.edu.tr/tr/index/sayfa/10070/staj-yonergesi).

Staj Ödeviniz mail olarak tarafınıza ulaşınca lütfen  mailin ulaştığına dair ersel.goz@dpu.edu.tr adresine mail atınız.

Stajınızda kolaylıklar ve başarılar!

NOT: Ödev stajlarını tamamlayan öğrenciler,  Staj defterlerini,  en geç  2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Derslerin Başlangıç tarihinden itibaren ilk 2 hafta içinde Bölümümüz Staj Komisyon Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Deniz İbililioğlu'na elden teslim edilmesi gerekmektedir.

Ödev Stajı Yapacak Öğrencilerin Dikkat Edeceği Hususlar:

1) Öğrenciler staj defterlerine kendilerine gönderilen ödevleri, iş günü kısmındaki ödev konularına göre günü günü elle tükenmez kalem veya mürekkepli kalem kullanılarak  dolduracaklardır. Staj defterindeki ve sicil fişindeki işyeri bilgileri kısmına alttaki bilgileri yazacaklardır.

STAJ YAPILACAK İŞYERİ

İşyeri İsmi

DPÜ Mühendislik Fakültesi

Çalışılacak Bölüm

Jeoloji Mühendisliği Bölümü

Faaliyet Alanı

Mühendislik Eğitimi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Evliya Çelebi Yerleşkesi,

Mühendislik Fakültesi, B Blok, Jeoloji Mühendisliği Bölümü

Merkez / KÜTAHYA

Telefon No

0 274 443 43 52

2) Öğrenci, öncelikle bölüm web sayfasında yer alan Jeoloji Mühendisliği Bölümü Staj Yönergesi’ni dikkatli bir şekilde okumaları gerekmektedir.

3) Ödev stajı yapan öğrenciler içinde normal staj içeriklerinin tamamı geçerlidir.

4) Ödev stajlarını tamamlayan öğrenciler, ödevlerini ve staj sicil fişinin asılları Jeoloji Mühendisliği Bölümüne  Bölümümüz Staj Komisyon Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Deniz İbililioğlu'na elden teslim etmeleri gerekmektedir. Stajlar defterlerini,  en geç  2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Derslerin Başlangıç tarihinden itibaren ilk 2 hafta içinde Bölümümüz Staj Komisyon Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Deniz İbililioğlu'na elden teslim edilmesi gerekmektedir.

ÖDEV STAJI BAŞVURU BELGESİNİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.
STAJ KABUL BELGESİNİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.
STAJ ZORUNLULUK BELGESİNİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.
16 Haziran 2021, Çarşamba / 518 defa okundu.